luni, 25 mai 2009

Angelina Jolie

Actrita americana Angelina Jolie este vedeta mea favorita.Este o femeie foarte frumoasa si chiar a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume in urma unui sondaj online,realizat de o revista celebra pe nume:VANITY FAIR,dupa ce a obtinut 58% din totalul voturilor.
Ea a ajuns pe locul al doile,la mare distanta,s-a plasat in top modelul brazilian Gisele Bundchen cu chiar pana la 9% din voturile exprimate.Chiar intr-un comentariu dedicat frumusetii feminine, publicat pe site-ul revistei Vanity Fair, editorii publicatiei au indicat ca, "din miliardele de femei de pe aceasta planeta, doar 19 ar putea sa starneasca un razboi".
Printre aceste Elene din Troia ale zilelor noastre, provenind din ambele emisfere ale planetei, se afla atat femei considerate adevarate legende, cat si fete ingenue, o regina (Rania a Iordaniei) si o prima doamna (Carla Bruni-Sarkozy, sotia presedintelui Frantei), dar si cel putin doua dintre celebritatile care au trecut prin patul actorului american Leonardo DiCaprio (Gisele Bundchen si Bar Rafaeli).Angelina Jolie sa nascut in Los Angeles pe 4 iunie 1975,tatal ei este actorul Jon Voight,el este castigator oscar.Mama sa fiind actrita Marcheline Bertrand.Angelina a debutat in lumea filmului la 5 ani alaturi de parintii ei in comedia lui
Hal Ashby--" Lookin to Get out".

La 11 ani, Angelina s-a mutat in New York unde a invatat la Institutul de teatru "Lee Strasberg" . La 16 ani, a lucrat ca model profesional. De asemenea, a frecventat cursuri de actorie la Universitatea "New York" si a jucat acolo in cateva piese. Dar ea a decis sa se mute in Los Angeles unde a jucat in "Met Theatre Group".
In 1993 a venit al doilea rol pentru Angelina, un rol secundar in Cyborg 2:Glass Shadow.
Doi ani mai tarziu a jucat in "Hackers". A jucat rolul - unei stiti voi ce - un hacker. Filmul a avut recenzii foarte proaste, dar Angelina Jolie a jucat foarte bine si a dat dovada de o performanta remarcabila. Pe platourile de filmare, l-a cunoscut pe Johnny Lee Miller care, mai tarziu, a devenit sotul ei pentru 19 luni. Johnny este cel mai bine cunoscut pentru rolul sau din "Trainspotting".
Angelina a aparut in videoclipul formatiei Rolling Stonesc -Anybody Seen My Body si astfel s-a facut mai cunoscuta. A mai aparut in unele videoclipuri (de exemplu, cu Lenny Kravitz). In filmul pentru micile ecrane - "George Wallace", Angelina a jucat rolul lui Cornelia Wallace si a avut o nominalizare la premiile Emmy si chiar un glob de aur pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar.
Printre filmele ei mai slabe se numara si "Without Evidence" din 1995, in care a avut un rol principal - a jucat rolul unei adolescente care consuma droguri. In "Foxfire" din 1996, adaptat dupa un roman de Joyce Carol Oates, Angelina a fost liderul unui grup de fete dintr-un
orasel. Nici de aceasta data nu a fost o performanta foarte reusita. In comedia romantica "Love is All There Is" tot din 1996 - are un rol excelent. In "Playing God", Angelina a jucat rolul unei mirese a unui gangster, alaturi de starul din "X-Files" , David Duchovny.
In 1998 Angelina Jolie a avut un alt rol in "Gia". Filmul a fost iubit de critici si a castigat un glob de aur la o alta nominalizare a premiilor Emmy. In "Gia", Angelina a jucat rolul unui manechin bisexual, dependent de droguri.

Un comentariu:

  1. Cand am deschis blogul tau ma si pleznit imaginea.......frumoasa postare si frumoasa fetita.........

    RăspundețiȘtergere