luni, 25 mai 2009

Unghii false



Unghiile false pot fii:





din portelan,din gel,din plastic.In functie de materialul din care ele sunt confectionate, atat modul de aplicare, cat si de intretinere este diferit. Inainte de aplicarea unghiilor false,trebuie mers la un salon de cosmetica si cerute sfturile specialistiilori,doar asa am putea avea o manichiiura perfecta dar si sanatoasa in acelas timp.Sanatarea ii inainte de toate!!!
Unghiile tin in jur de 3-4 saptamanii,dar tot la 2 saptamani trebuie reconditionate si ingrijite.
Dar chiar daca sunt atat de frumoase tot par ca nu sunt naturate si cel mai mare risc al lor este ca ne strica foarte mult unghia proprie,in rest aspectul ii mult mai diferit si mai frumos.
Manichiura ingrijita, in nuante tari (rosu, orange, violet, auriu), dar si french. La moda sunt atat unghiile patrate, cat si cele usor rotunjite, si lungimea nu prea mare, medie. De asemenea, unghiile mari au ramas in trend anul acesta. Combinatiile de rosu cu alb, sau roz cu lila. De asemenea cele care sunt realizate asemenea unei opere de arta, cu diferite modele geometrice sau flori, cu sclipici sau strasuri.
Unghiile false sunt in avantaj si pentru singurul motiv timpul,daca nu ai timp necesar poti alege unghiile false in nuante colorate.
Desi s-au scris multe despre faptul ca unghiile false le afecteaza pe cele naturale, ca au aspectul artificial sau ca sunt incomode si ca sunt extrem de greu de intretinut, nu este adevarat. De fapt unghia naturala poate fi afectata, numai in momentul in care unghia falsa a fost aplicata gresit sau cu adezivul necorespunzator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu